15.09.2018

ГЕРБ-Бургас ще подкрепи кампанията „Да изчистим България заедно“

За поредна година структурите на ГЕРБ в област Бургас ще се включат активно в кампанията „Да изчистим България заедно“. Осмото издание ще премине под мотото „Да съберем отбора“. Народни представители, общински съветници, кметове, членове и симпатизанти ще се присъединят към хилядите доброволци, обединени от общата кауза за по-чиста околна среда, отговорно отношение към отпадъците и осмисляне на рециклирането като ключово за бъдещето на планетата.

Народният представител и председател на парламентарната Комисия по околната среда и водите Ивелина Василева ще се включи в доброволческата акция, която ще обхване Южния парк в София. Нейният колега Иван Вълков ще подкрепи клуб „Сарафово“  в бургаския квартал, където самият той живее. Галя Василева ще участва в кампанията заедно с младежите от структурата на ГЕРБ, а народният представител Ася Пеева ще подкрепи инициативата в родния си град Поморие.

В Бургас клубовете на ГЕРБ също активно ще подкрепят „Да изчистим България“ и вече са направили разпределение, с което максимално да обхванат повече жилищни райони, градинки, паркове и други места.

Структурите на ГЕРБ в общините Средец, Камено, Айтос, Царево, Сунгурларе, Карнобат, Приморско, Руен и тази година ще запретнат ръкави и ще почистят различни райони в населените места.

< Назад