16.03.2019

Евродепутатът Ева Майдел ще посети Русенска област

Евродепутатът от групата на ЕНП/ГЕРБ Ева Майдел ще посети на 15 и 16 март /петък и събота/ Русенска област. В качеството и на международен секретар на Предприемачи ГЕРБ тя ще участва в регионален форум под надслов: „“Европа и бизнеса: Икономика, младежко предприемачество и трансгранично сътрудничество“. Събитието се организира от Предприемачи ГЕРБ, фондация „Ханс Зайдел“ и сдружение „Граждани за европейско развитие на България“. То ще започне в 15 часа в конферентната зала на хотел „Дунав плаза“. В него ще се включат Пламен Нунев – народeн представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе и областен координатор на партията, Валя Чилова – председател на Предприемачи ГЕРБ в България, Зафир Зарков – организационен секретар на Предприемачи ГЕРБ България, зам. – министърът на икономиката Александър Манолев, кметът на Община Русе Пламен Стоилов и други гости.

По – късно г-жа Майдел ще присъства на откриването на петдесет и деветия Международен музикален фестивал „Мартенски музикални дни“. Това ще случи  в 19 часа в Голямата зала на Доходното здание. Събитието ще уважат народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе, председателят на Общински съвет – Русе, кметът на Община Русе Пламен Стоилов, неговият екип, общински съветници и др.

В събота от 9 часа ще бъде извършен преглед на инфраструктурни проекти на територията на град Русе – бул. „Придунавски“ и др.

Визитата ще завърши в град Две могили /Община Две могили/, когато от 10.30 часа г-жа Майдел ще има среща с граждани в района на местния земеделски пазар. Тя ще бъде придружавана от народния представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Светлана Ангелова, общински съветници от ГЕРБ и кметове на кметства.

< Назад