02.11.2018

Евродепутатът Андрей Новаков ще посети област Русе

Евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Андрей Новаков ще бъде на тридневно посещение в Русенска област.  Той ще започне обиколката си от община Бяла на 2 ноември 2018 година /петък/ заедно с народния представител от ГЕРБ– Русе Пламен Нунев.

В 16.00 часа Новаков ще направи преглед на строително – ремонтните дейности в СУ „Панайот Волов“ – Бяла. Близо 3 700 000 лева отпусна през тази година Министерски съвет за довършването на новия корпус, като дружеството – изпълнител вече работи там. По – късно евродпутатът ще проведе среща с кмета на Община Бяла Димитър Славов и неговия екип.

На 3 ноември от 10.30 часа Новаков и Нунев ще присъстват на тържествен водосвет за здраве на жителите на село Караманово /Община Ценово/. Той ще се състои в ремонтирания храм „Свето Възнесение Господне“. След това е предвидена среща с жителите на населеното място.

В 12.00 часа ще се състои откриването на нова зала за фитнес в Новград. Там Андрей Новаков и Пламен Нунев също ще разговарят с местните жители.

В 14.30 часа двамата ще направят преглед на рехабилитацията на участъци от общинските пътища RSE 1001 и RSE 2002 в Община Борово. Става дума за участък от село Обретеник до началото на село Горно Абланово и участък от път до центъра на село Екзарх Йосиф. Финансирането е от Програмата за развитие на селските райони.

Евродепутатът и народният представител от ГЕРБ ще посетят джамиите в Горно Абланово и Обретеник. Те ще проведат и работна среща с кмета на Община Борово Валентин Панайотов и екипа му.

В 19.30 часа в село Сваленик ще се състои среща на арендатори, ловни дружинки и представители на ловностопански район „Батаклията“ с участието на кмета на Община Иваново Георги Миланов.

В неделя посещението продължава от 9.30 часа в Община Сливо поле, където ще бъде представен напредъкът по няколко инфраструктурни проекта. В 11 часа Андрей Новаков ще бъде в Русе, за да види изпълнението на някои мащабни проекти в града.

 

 

 

< Назад