22.10.2017

Евродепутатът Андрей Новаков направи обиколка на Ловешка област по покана на народния представител Иван Миховски

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков обиколи Ловешка област днес по покана на народния представител от ГЕРБ-Ловеч Иван Миховски. Двамата бяха в Тетевен, където разговаряха с кмета на общината д-р Мадлена Бояджиева. Тя сподели пред един от най-младите депутати на Европейския парламент проблемите на администрацията й при кандидатстване за еврофинансиране, а именно наследените задължения, заради които сега се блокират новите проекти на Тетевен. Новаков и Бояджиева коментираха още възможностите за развитие на туризма в Тетевенския край.

Андрей Новаков бе и специален гост на празника на троянското село Балканец. Там го посрещна лично двигателят на празненството Радослав Чолаков, известен с широката си благотворителна дейност в Троянско. В Балканец евродепутатът ни се срещна и разговаря с областния управител Георги Терзийски. Двамата договориха следваща среща, на която ще обсъдят особеностите на региона и ще начертаят съвместни инициативи.

Миховски и Андрей Новаков посетиха и троянското село Дебнево, където бяха посрещнати от кмета Галя Керезова. Те разговаряха и с директора на училището за ползите от членството ни в ЕС, а в края на срещата предвидиха и нови инициативи за децата.

 

< Назад