16.09.2022

Евродепутатът Андрей Ковачев в Пловдив: ЕНП очаква силно и стабилно управление на България

„ГЕРБ е единствената партия, която е в състояние да преодолее плачевното състояние,  което „промяната“ остави на страната ни.  Спрени проекти, важни за Пловдив и областта, трябва да бъдат финансирани от европейските финансови инструменти”. Това заяви депутатът от Европейския парламент от ЕНП/ГЕРБ Андрей Ковачев, който заедно с областния координатор и член на Изпълнителна комисия на ГЕРБ инж. Иван Тотев, разговаря днес с пловдивчани.
„Коалиция ГЕРБ – СДС е част от голямото семейство на Европейската народна партия, която подкрепя и очаква силно, стабилно и прогнозируемо управление на България в полза на българските граждани“, каза още Андрей Ковачев и допълни, че предстои много работа за наваксване на забавените инфраструктурни проекти, социалните компенсации, намаляване цените на енергийните източници и на зависимостта от руски доставки.
На централния пункт на Главната в Пловдив присъстваха кметът на район „Централен“ Георги Стаменов, общински съветници и кандидати от листата на ГЕРБ-СДС в 16-ти МИР за изборите за 48-мо Народно събрание на 2-ри октомври.

< Назад