01.07.2020

Евгения Алексиева и Тома Биков присъстваха на редовно събрание на ГЕРБ-Подуяне

Народните представители от ГЕРБ-София Евгения Алексиева и Тома Биков присъстваха на редовно събрание на ГЕРБ-Подуяне. В срещата се включи и кметът на района Ева Митова, както и членове на районната структура.

На срещата беше обсъдена актуалната политическа обстановка в страната и предприетите от правителството социални и икономически мерки. Според народните представители действията на правителството по време на кризата с COVID-19 са показали ясно, че страната ни се управлява стабилно, сигурно и последователно. Те напомниха, че контролът върху спазването на мерките е от голямо значение и трябва да бъдем отговорни към себе си и останалите.

По време на събранието бе коментирано, че ежедневната комуникация с хората е приоритет за организацията, а едно от най-големите предимства на партията е, че е отворена към проблемите и нагласите на гражданите.

ГЕРБ-Подуяне провежда приемни дни на народни представители и общински съветници. Жителите на района имат възможност с предварително записване да зададат своите въпроси.

Срещата се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, препоръчани от здравните власти.

< Назад