27.03.2015

Десислава Атанасова пред ЖГЕРБ-Монтана: С поведението си на силни жени, всички Вие заемате достойно място в ПП ГЕРБ

Областната структура на  ЖГЕРБ-Монтана проведе отчетно-изборно събрание, в което взеха участие 105  делегати и членове на женската структура на партията  от общо 11-те  общини в област Монтана. Почетни гости  на събитието бяха  председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова, народният представител от ГЕРБ-Монтана и член на НИС на ЖГЕРБ Десислава Атанасова, областният управител Ивайло Петров, заместник-областният управител Нина Петкова и областният координатор на ГЕРБ – Монтана  инж. Дилян Димитров. Те отправиха приветствие към делегатите и им пожелаха здраве и успешен избор на новото ръководство на женската структура.

 

“Женската структура на партията винаги е работила упорито и с отлична екипна работа. С мъдрост и отговорност,  сме доказали, че можем да обединим повече хора към нашата кауза. На базата на  професионалната компетентност и експертен потенциал  можем да търсим широко представителство на Жени ГЕРБ в структурите на местната власт“, каза Ирена Соколова.

 

„Има нещо, което ни събира, което ни обединява – отговорността към тези, които са до нас, които са ни гласували доверие и очакват да ги подкрепим. С професионализъм, дух и отговорност, с поведението си на силни жени, всички Вие заемате достойно място в редиците на ПП ГЕРБ”, заяви Десислава Атанасова.

 

Досегашният организационен секретар  на ЖГЕРБ – Монтана Ирена Методиева  представи отчет за дейността на структурата за периода 2008 – 2014 година. Тя подчерта, че през всичките тези години женската структура е работила активно и успехите се дължат на екипната работа. Сред основните инициативи, осъществени от ЖГЕРБ – Монтана,  Методиева  посочи  благотворителни акции, посещения в социални домове, отбелязване на събития от национално и местно значение, финансова подкрепа в сферата на спорта и социалните дейности.

 

Присъстващите на събранието делегати направиха номинации за областен клубен ръководител, организационен секретар и членове на ръководството на ЖГЕРБ – Монтана.  Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще утвърди новото ръководство.

 

 

< Назад