14.02.2018

Депутатът Запрян Янков се срещна с кметовете на Крумово и Ягодово

Народният представител от ГЕРБ-Пловдив област Запрян Янков се срещна с кметовете на селата Крумово и Ягодово – Румяна Самоковарева и Димитър Дишев.  На срещата присъстваха и председателят на групата общински съветници от ГЕРБ в Общински съвет-Родопи Ангел Драганов и представител на комуналната компания за събиране, транспортиране и временно съхраняване на отпадъци  „КМД“ ЕООД - Любомир Мутафчиев.

Сред разискваните теми бе възможността проектът за изграждане на път, свързващ Асеновградско шосе с пътен възел „Скобелева майка“, да бъде допълнен. Кметът на Крумово Румяна Самоковарева предложи да се изгради пътен възел свързващ ул. „Недялка Шилева“ /пресичаща индустриалната зона на ЖК Тракия/ с летище „Пловдив“ и съответно със село Крумово.

Запрян Янков обеща да проучи каква е възможността съществуващият вече проект да бъде допълнен. С представителя на комуналната фирма бяха обсъдени проблеми, свързани със събирането на отпадъците в Община „Родопи“, както и в други общини от област Пловдив, в които „КМД“ ЕООД извършва тази услуга. На срещата бяха повдигнати и въпроси относно възможностите, които правителството предлага по отношение на финансирането на спортни съоръжения и площадки в по-малките населени места.

< Назад