31.10.2018

Депутатът Васил Цветков проведе приемни в общините Ихтиман, Костенец и Долна Баня

Народният представител от ГЕРБ – София област Васил Цветков проведе приемен ден в общините Ихтиман, Костенец и Долна баня.

Първата приемна депутатът проведе в офиса на ГЕРБ в гр. Ихтиман. Гражданите на общината задаваха въпроси както от политически характер, свързани с политическата обстановка в страната и предстоящите догодина европейски и местни избори, така и чисто битови въпроси, касаещи конкретни случай. Освен с гражданите, народният представител се срещна и с младежите от ГЕРБ – Ихтиман.

Втората приемна на Васил Цветков се проведе в офиса на партията в гр. Костенец. Тук гражданите поставиха въпроси предимно от местно значение, свързани с благоустройството на общината, ремонт на улици и решаване на битови и социални проблеми.

След гр. Костенец депутатът посети селата Пчелин и Костенец. И в двете села беше поставен проблемът с неизползването на минералната вода в района и с разрушаването на постройки, свързани с тази дейност.

В село Пчелин хората поискаха съдействие за подобряването на уличното осветление и поставянето на камери за видеонаблюдение. А в курорта Пчелински бани хората потърсиха съдействие за рушаща се сграда, която е опасна за летуващите деца.

Последната приемна на народния представител беше в гр. Долна баня. Гражданите, които я посетиха, задаваха въпроси от различно естество. Някои касаеха заплащането на единица площ за следващия програмен период, а други бяха от личен характер.

 

< Назад