23.07.2020

Депутатът Васил Цветков и Георг Георгиев се срещнаха с младежите от ГЕРБ-Драгоман

Областният координатор на МГЕРБ-София област Васил Цветков и председателят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев посетиха Драгоман. Там те се срещнаха с представители на младежката структура на партията в общината. На срещата присътваха още кметът на община Драгоман Андрей Иванов и заместникът му Емилия Милушева.

На срещата бяха обсъдени организационни въпроси, актуалната политическа и икономическа обстановка в страната, както и приемането на България в чакалнята на еврозоната и Банковия съюз.

По повод протестите в страната Васил Цветков и Георг Георгиев подчертаха, че от ПП ГЕРБ чуват исканията на хората и споделиха, че в този момент служебно правителство, неработещ парламент и политическа криза биха отклонили България от начертаните бъдещи стратегически цели и проекти.

Общинският ръководител на ГЕРБ и кмет на община Драгоман Андрей Иванов заяви своята подкрепа за довършване на мандата на правителството на ГЕРБ и ОП. Той описа промените и видимите резултати, случващи се дори в малките общини като Драгоман и изрази мнението си, че подаването на оставка само няколко месеца преди редовните парламентарни избори ще породи институционална и политическа криза.

От своя страна младежите също заявиха категорична подкрепа към правителството начело с премиера Бойко Борисов и се обявиха против подаването на оставка.

 

< Назад