21.09.2014

д-р Иван Стойнов: ГЕРБ има ясна визия как трябва да се управлява държавата

„ГЕРБ има ясна визия как трябва да се управлява държавата“, заяви кандидатът за народен представител от листата на ПП ГЕРБ в София  област д-р Иван Стойнов по време на среща с жителите на град Челопеч и град Златица.  На събитието присъстваха общинският ръководител на ГЕРБ в Челопеч Наско Фотев и Цветана Радева, член на ръководството на ГЕРБ Златица .

„В името на всички граждани и бъдещите поколения трябва бързо  да се направят реформи и решителни действия за промяна в проблемните обществени сектори на всички нива“, коментира Стойнов. Той подчерта, че единствено по време на управлението на ГЕРБ България е била стабилна. „ПП ГЕРБ ще продължи да работи за всички граждани. Това е единствената партия, която е градила, а не е грабила“, посочи Стойнов.

„ПП ГЕРБ е единствената партия, която има реалистична програма и не дава гръмки и неизпълними обещания.  ГЕРБ е партията, която  е близко до хората, именно затова организирахме тази среща“, заяви общинският ръководител на ГЕРБ – Челопеч Наско Фотев.  Той призова жителите на София област да упражнят правото си на глас на 5-ти октомври, защото само по този начин могат да поемат отговорност за бъдещето си.

 

< Назад