07.07.2021

Д-р Даниела Дариткова в Неделино: Призоваваме след изборите да си върнем реда и сигурността в страната

ГЕРБ-СДС на миналите избори в Неделино беше първа политическа сила - така, както в цяла България. Искрено вярвам, че сега също ще получим вашата подкрепа, защото никога не сме ви подвеждали с дадените от нас обещания, защото променихме България, заяви на среща с жители на Неделино д-р Даниела Дариткова – водач в листата. С нея бяха и кандидатите от листата д-р Красимир Събев, Недялко Славов и Иван Кънев.

По думите й това, което се опитва да се внуши в последните месеци от служебното правителство, трябва да се преодолее.

„Затова ние призоваваме да се върнем към реда и сигурността - за младите, за възрастните, за хората от средната възраст. С толкова много предизвикателства се справихме досега, ще се справим и с останалите. С нашите усилия се потуши здравната криза и в момента процентът на заболяемост е много нисък. Ако ни се доверите, ще преодолеем заедно икономическите последствия и България ще продължи уверено напред по пътя на всички развити европейски страни“, подчерта тя.

И призова: „Не се плашете от машинното гласуване, не се плашете от репресиите, от ежедневните уволнения, от заканите за изчегъртване, защото построеното от нас няма да бъде лесно унищожено. С №5 на машините и в бюлетините, за да продължим напред и да градим модерна България!“

По думите на д-р Красимир Събев всички в листата на ГЕРБ-СДС са показали, че са отговорни хора, че защитават интересите на областта.

„В листите ни няма външни хора. Всички живеем и работим в Родопите и наш дълг като общественици е да работим за другите. Нашето присъствие тук е да покажем, че не ни е страх, че жителите на Неделино не ги е страх. Смятам, че в неделя ще се поздравим, ще направим стабилно правителство и интересите ви ще бъдат защитавани от нас и занапред“, посочи д-р Събев.

„Радвам се, че точно на Света Неделя сме тук – това е денят на закрилника на Неделино. Искам да пожелая на всички вас здраве и благополучие, а на общината – просперитет“, заяви кандидатът за народен представител Недялко Славов. 

Според него резултатът от последните избори показа, че неделинци са разумни, много трудно се подвеждат по внушения и оценяват реалните политики.

„Това ни дава надежда, че отново ще се представим добре. В програмите ни на национално и областно ниво има много стойностни ангажименти - продължаване на инвестициите в инфраструктура, устойчив ръст на доходите, в това число и пенсиите, подобряване на различните обществени услуги, които държавата осигурява на гражданите си. Ангажиментите ни на областно ниво се базират на потребностите на хората. Считаме, че при пълен управленски мандат на ГЕРБ-СДС ще постигне много успехи“, каза Славов. 

Неговият призив към жителите на Неделино е да убедят повече хора в ползата да се гласува за ГЕРБ-СДС, да не се плашат от машинното гласуване, защото не е сложно.
„Очаквам подкрепата ви, за да постигнем нова победа за Неделино,  за област Смолян и за България - с №5 в бюлетината!“, подчерта Недялко Славов.

започва изграждането на спешни центрове към 35 общински лечебни заведения, които са в труднодостъпни райони на страната.

Д-р Даниела Дариткова посети на място Спешния център в Неделино, където се изгражда нов филиал. Дейностите по проекта са финансирани по проект „Подкрепа за развитие на системата за спешна медицинска помощ“ към Оперативна програма „Региони в растеж“.

< Назад