22.11.2014

Д-р Даниела Дариткова бе официален гост на празника на Златоград

Народният представител от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова бе официален гост на тържествата в Златоград, посветени на 102 години от освобождението на града.

Празничният ден започна с откриване на подобрената и модернизирана здравна инфраструктура на МБАЛ „Проф. д-р Асен Шопов” - Златоград. Кметът на община Златоград Мирослав Янчев и д-р Ерол Чинар, управител на болницата, изказаха благодарности към д-р Даниела Дариткова и  Недялко Славов, народен представител в 41-то НС, за вложения труд и съдействие, благодарение на които този важен проект бе одобрен за финансиране по време на управлението на ГЕРБ. В рамките на проекта се достави специализирано медицинско оборудване за осигуряване на висококачествена диагностика и лечение, реконструция на няколко отделения и смяна на дограмата на цялата сграда. Общата стойност на проекта е в размер на  2 000 000 лв., а с реализацията му се изпълни един от основните приоритети на местната власт- повишаване качеството на здравеопазването. Д-р Дариткова поздрави ръководството на болницата и всички присъстващи на събитието, като изказа радостта си от реализирането на проектните дейности. В обръщението си тя сподели пред всички, че с изпълнението на този проект Златоград за пореден път доказва, че когато  има синхрон в работата между местна власт, държавно управление и ръководство на болница, се върви по правилния път, за да се случват нещата. „Това е добър пример за затвърждаване на отговорната здравна политика на община Златоград“, допълни народният представител.

С венец д-р Даниела Дариткова взе участие и в тържествения ритуал за отдаване на почит пред загиналите в Балканската война и Освобождението на Златоград.



 

< Назад