07.05.2019

Цветанов в с. Бойница: Няма малко и голямо населено място – всички градове и села се модернизират благодарение на европейската солидарност

Няма малко и голямо населено място – всички градове и села се модернизират благодарение на европейската солидарност. Това заяви заместник – председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов при посещението си в най – малката община от област Видин – Бойница.

„Дори салонът на читалището, в който сме сега, е ремонтиран именно благодарение на европейската солидарност. Гласувайки на 26 май за представители на България в Европейския парламент, даваме подкрепата си и за местната власт и за правителството. Ако местната власт и правителството не работят заедно, няма как да се получат положителни резултати”, категоричен бе Цветан Цветанов. Той посочи, че за последните две години 1,4 млн. лв. са били заделени от правителството за община Бойница. „Това е формулата на успеха – да се върви в една посока. Трябва да бъдем много отговорни на 26 май, за да изпратим в Европа най-достойните, най-подготвените български представители”, каза още Цветанов. Според него седемнадесетте кандидати от листата на ГЕРБ и СДС полагат максимални усилия да посетят повече населени места и да разговарят с голям брой хора. „Искаме разговорът да бъде за Европа, за бъдещето на Европа, за бъдещето на българските региони, за развитието на Видинска област”, заяви Цветанов. Той обясни, че е провел по-рано среща с жители на община Ружинци и е подчертал важността на магистралния път Видин – Ботевград за развитието на видинските общини. „Това е тема, по която всеки говори, но никой до този момент дори не беше стартирал процедурите. Поехме ангажимент и пътят ще бъде факт, защото е изключително необходим за развитието на Видинска област”, заяви Цветан Цветанов.

Заместник – председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията бе категоричен, че кметът на община Бойница Анета Генчева има подкрепата на жителите на общината. „Резултатите от изборите на 26 май ще бъдат ваша оценка и за нейната работа. Аз съм убеден във вашия избор и ви поздравявам за това, че на всички избори ГЕРБ в първа политическа сила в община Бойница”, посочи Цветанов.

 

< Назад