30.06.2017

Цветан Цветанов в Тръстеник: Д-р Атанас Атанасов ще продължи започнатото и ще се стреми да надгражда

Д-р Атанас Атанасов ще продължи започнатото и ще се стреми да надгражда, а не да руши.  Това заяви председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в село Тръстеник /Община Иваново, Област Русе/.  Той участва в заключителната предизборна среща на кандидата на ГЕРБ за кмет д-р Атанас Атанасов с жители на Тръстеник. По време на събитието с едноминутно мълчание бе почетена паметта на предишния кмет от ПП ГЕРБ Валентин Великов.

 

Зам.-председателят на ГЕРБ призова хората да гласуват с номер 3 в бюлетината на втори юли. “Ние сме пред вас, за да кажем, че ще помагаме и ще работим за развитието на Тръстеник, на Община Иваново и на Русенска област. Знаем, че местните проблеми в голямата си част се решават от местния и общинския кмет”, обясни Цветан Цветанов. По думите му, Тръстеник ще получи подкрепата на народните представители и на държавната власт. “Общинските съветници в Общинският съвет ще подкрепят всяко едно разумно предложение за развитието на Тръстеник”, каза той.

 

Цветан Цветанво изтъкна, че за развитието на населено място са жизненоважни пътните артерии, които дават връзка с големия град. В тази връзка председателят на ПГ на ГЕРБ посочи приоритета на правителството на Бойко Борисов за изграждане на пътя Русе – Бяла – Велико Търново.  Той увери, че в момента се прави ОВОС и ще започнат отчуждителни процедури.

 

Д-р Атанас Атанасов ще бъде кмет на всички, независимо за кого са гласували, отбеляза Цветанов. Зам. – председателят на ГЕРБ даде пример с кмета Георги Миланов, който се е доказал като защитник на интересите на всички граждани. „Молбата ми към вас е бъдете активни, да направим информирания избор. Успехът на Тръстеник минава през три неща. България се нуждае от стабилно правителство. Имаме го с правителство с министър-председател Бойко Борисов. Община Иваново има добър кмет в лицето на Георги Миланов. Тръстеник се нуждае от успешен кмет и това е Атанас Атанасов. Ето три предпоставки, за да изберете за 3 минути номер 3 в бюлетината”, призова хората Цветанов.

 

Немалко се направи през отминалите две години за това село, каза в обръщението си към множеството д-р Атанас Атанасов – кандидат за кмет на Тръстеник. “Аз ще продължа стореното от Валентин Великов. С помощта на Община Иваново ще бъдат довършени започнатите проекти, ще бъдат и изпълнени поетите от него ангажименти. Ще завърша достойно мандата на предишния кмет с помощта на ГЕРБ. Ще вложа всички сили, умения и контакти, за да направя това село още по – добро за живеене за нас, нашите деца и нашите внуци”, категоричен бе д-р Атанасов.

 

Кметът на Община Иваново Георги Миланов призова да се гласува с номер три в неделя за д-р Атанасов, за да продължи изпълнението на задачите от предизборната програма.

 

На срещата присъстваха още народният представител и областен координатор на ГЕРБ-Русе Пламен Нунев, народният представител д-р Андриан Райков, общинският ръководител на партията Никола Пеков, председателят на Общинския съвет, общински съветници, кметът на Община Иваново Георги Миланов, кметове на кметства, много жители на населеното място и гости.

 

 

 

 

< Назад