03.07.2015

Цветан Цветанов в Перник: Лидерите в Европейския парламент оценяват ГЕРБ като най-авторитетната партия в България

Председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП  Владимир Уручев откриха Европейски информационен център на членовете на Европейския парламент от ГЕРБ/ЕНП в град Перник. На откриването присъстваха народният представител Вяра Церовска, председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова, организационният секретар на ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев, областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев, областният координатор на ЖГЕРБ –Перник Елза Драгомирова, председателят на групата общински съветници от ГЕРБ –Перник Милена Миланова, членове и симпатизанти на партията.

„Благодаря на евродепутата от ГЕРБ Владимир Уручев, че с откриването на този информационен офис ще дадем възможност на жителите на област Перник да получават допълнителна информация за това какво предлагат европейските институции. Благодаря и на всички български депутати за сериозната им работа в Европейския парламент“, каза  Цветан Цветанов. Той подчерта, че само преди няколко дни 30 кметове от ГЕРБ са посетили Брюксел и са се срещнали с лидерите на Европарламента, които са дали много висока оценка за управлението на ГЕРБ и са  оценили партията като най-авторитетната в страната ни. „Готови сме за кампанията за местни избори. Тя отново ще бъде позитивна и на принципа лице в лице.  ГЕРБ гради, а не разбива бетони. Ние строим детски градини, училища, магистрали и инфраструктура и показахме, че го правим добре“, изтъкна Цветанов.

„България е член на ЕС от осем години и за този период ние доказахме, че европейското развитие на страната ни е достойното развитие. Думата на българските евродепутати се чува и това е думата на всички граждани на България. Благодарение на европейските средства много български градове са напълно променени и това се вижда много осезаемо“, каза евродепутатът Владимир Уручев. Той допълни, че в новият Европейски информационен център в Перник желаещите могат да задават своите въпроси към всички евродепутати от ГЕРБ/ЕНП. „Ние сме вашата жива връзка с онази Европа, в която членуваме, в този клуб на ценности. Искаме тези ценности да ги усетите и вие чрез нас“, допълни още Уручев.

„Днес е един много важен ден за Перник. С откриването на този офис ние ще бъдем по-съпричастни с работата на българските евродепутати и ще получаваме информация от първа ръка “, каза народният представител и областен координатор на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска.

< Назад