10.05.2019

Цветан Цветанов в Момчилград: При БСП ни спряха еврофондовете, а те сега искат смяна на модела

Трябва да убедим колкото се може повече хора да подкрепят нашата листа, защото тя е най-добрата. Направеното от нас е видимо. За съжаление, нащите опоненти не оценяват това, което е свършено през последните години. При БСП еврофондовете бяха спрени, а сега искат смяна на модела. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на среща с актива на ГЕРБ в Момчилград. С него бяха областният координатор на ГЕРБ Цвета Караянчева и кандидатът за евродепутат Асим Адемов.

„В населени места като Момчилград може да се види какво сме направили за хората. 12 санирани блока по Програмата за енергийна ефективност, реновирана образователна инфраструктура и още много неща“, посочи Цветанов.

Да не отговаряме на агресията на БСП с агресия, да не ги подценяваме, а да сме максимално активни и да не залитаме към националпопулизма. Нашите опоненти не предлагат алтернатива, те са способни да фабрикуват само сценарии тип „Костинброд““, каза пред актива зам.-председателят на ГЕРБ. Той бе категоричен, че ГЕРБ ще изпрати най-добрите евродепутати в Брюксел в най-авторитетното политическо семейство – това на ЕНП. „Тези избори са генерална репетиция за местните. В Кърджалийско се нуждаем от реален пробив наесен, важно е да имаме общински кмет и да променим родопските общини към по-добро“, отбеляза той.

„Познавам живота и трудностите в смесените райони, но виждам, че всеки следващ път структурата се разширява и това се дължи на смели хора като вас. Вие сте истински герои. За две години в ЕП се убедих, че страната ни има авторитет и гласът ни се чува. Не ни е лесно. Ние сме 17 депутати от 751. Не е лесно да остояваме националния интерес, но с подкрепата на ЕНП го правим. Европейският съюз ни има доверие“, увери хората кандидатът за евродепутат Асим Адемов.

По думите на областния координатор на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева благодарение на европейските фондове, на парламента и на правителството на Бойко Борисов - България се развива и върви напред. „Убеждаваме хората не със заплахи,  а с упоритост. Работим сериозно и това ще си проличи на изборите. Що се касае до Асим - той се срастна с Кърджали. Не го чувстваме като външен човек, той си е наш. Борим се да имаме 8 депутати на ГЕРБ в ЕП“, подчерта тя.

< Назад