09.10.2015

Цветан Цветанов в Кубрат: Изберете номер 13 в бюлетината за Красимир Великов – гласувайте за бъдещето на младите

На 25-ти октомври убедете най-малко 13 човека да отидат до урните и да гласуват с номер 13 за кандидата на ГЕРБ за кмет на Кубрат Красимир Великов. Това призова председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов жителите на Кубрат. „Гласувайте за бъдещето на младите и на Кубрат, защото без връзка между младите и мъдрите Кубрат няма да се развива. Освен кмет, изберете и силния отбор  от общинските съветници на ГЕРБ, за да помагат на Краси и на Вас“, посочи Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ благодари за подкрепата, която са оказали хората на ГЕРБ на последните избори. „Благодарение на Вашето доверие, днес имаме стабилно правителство с премиер Бойко Борисов. Време е в Кубрат да бъде избран силен кмет от ГЕРБ, който да промени общината и малките населени места. Имаме доверието на Брюксел и общините вече могат да кандидатстват за новия програмен период, но парите могат да стигнат реално до хората, само когато кметът и неговия екип разработват устойчиви и практични за хората проекти“, обясни Цветанов.

Цветан Цветанов заяви още, че областният координатор на ГЕРБ и кандидат за кмет на Разград Валентин Василев милее за всички общини от областта.  „Той можеше да ми каже, че Разград е най-важен и да обикаляме само в общината. Но само за днешния ден сме посетили 13 населени места от всички общини в Разградска област. По този начин Вальо доказа, че ще помага и на Кубрат“, подчерта Цветанов.

 

 

 

 

< Назад