10.05.2019

Цветан Цветанов в Кърджали: ГЕРБ има реален шанс да вкара 8 евродепутати в ЕП

Когато през 2006 г. дойдох тук за първи път заварих 10 човека, а сега сме в препълнена зала, а сред нас са едни от най-успешните кметове в България – Димитър Николов и Живко Тодоров. Искам да благодаря на всички общински съветници и кметове на населени места и най-много на Цвета Караянчева, която създаде този силен отбор и показа, че в Кърджали има алтернатива. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на основното предизборно събитие на ГЕРБ в Кърджали.

„Днес посетих общините Черноочене, Крумовград, Момчилград и Кърджали и видях силен заряд у хората. Кърджали е единствената област, в която нямаме общински кмет. Убеден съм, че наесен това ще се промени“, сподели зам.-председателят на ГЕРБ.

„Когато говорим за европейски избори - трябва да отчетем приноса на европейската солидарност. 700 млн за образователна инфраструктура по ОП „Региони в растеж“ за две години са солиден ресурс. А подкрепата на ЕНП гарантира устойчивост и в централната, и в местната власт. Важно е нашите евродепутати не само да защитават европейския и българския интерес, но и да принадлежат към най-силното европейско семейство - това на ЕНП“, каза още Цветанов. По думите му Мария Габриел е безспорен водач с доказани качества. „ГЕРБ има реален шанс да вкара 8 евродепутати в ЕП. България се нуждае от стабилност, от сигурност и добросъседство на Балканите, а те минават през убедителна победа на ГЕРБ на 26 май“, завърши председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

< Назад