30.09.2014

Цветан Цветанов ще посети Област Велико Търново

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще посети Област Велико Търново на 30.09.2014 година /вторник/. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ във Велико Търново и кмет на града Даниел Панов и кандидат-депутати от региона.

В 08:30 часа Цветан Цветанов ще проведе работна закуска с учители и университетски преподаватели от Велико Търново в хотел „Алегро“, улица „Цар Тодор-Светослав“ №15. В 10:00 часа ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Павликени в Народно читалище „Братство -1884“, пл. “Свобода“ №7. В 12:00 часа Цветанов ще разговаря с гражданите на Свищов на площад „Алеко“.

В 13:30 часа Цветан Цветанов ще се срещне с жителите на Полски Тръмбеш на площад „Възраждане“. В 15:00 часа Цветанов ще разговаря с граждани на площад „Георги Измирлиев“ в Горна Оряховица. В 17:30 часа заместник-председателят на ГЕРБ ще присъства на откриване на многофункционална спортна зала при СОУ „Емилиян Станев“ във Велико Търново, ул. „Мария Габровска“ №1. В 18:10 часа Цветанов ще се срещне с жителите на Велико Търново в парк „Марно поле“.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Велико Търново. На сцената на летния театър в парк „Марно поле“ Цветан Цветанов ще ще представи пред гражданите на Велико Търново листата на ГЕРБ за областта и основните приоритети от управленската програма на партията.

< Назад