07.10.2015

Цветан Цветанов ще посети област Търговище на 7.10.2015 г

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Търговище на 07.10.2015 г. /сряда/. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ в Търговище Венка Стоянова, кандидата на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров, кандидати за кметове и общински съветници.

В 10:30 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти от Антоново на централния градски площад, пред общината. Ще присъства Елка Станчева – кандидат на ГЕРБ за кмет на Антоново.

В 12:00 часа Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Омуртаг Танер Исмаилов ще разговарят с жителите на Омуртаг на площад „Независимост“, пред Общината /кооперативен пазар/.

В 15:30 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще бъде в град Опака, за да се срещне с членове и симпатизанти  пред офиса на ПП ГЕРБ в Опака, ул. „България“ №92. С него ще бъде и Борислав Борисов – кандидат за кмет на Опака.

В 17:00 часа Цветанов ще разговаря с жителите на Попово на площад „3-ти март“. Ще присъства и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Попово Стефан Иванов.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие за област Търговище. На площад „Независимост“ в град Търговище председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Търговище кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров, кандидати за кметове и общински съветници от областта.

< Назад