22.09.2018

Цветан Цветанов се срещна с ученици от Велико Търново, които участваха в Националния поход „По стъпките на Ботевата чета“

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна днес с ученици от Велико Търново, с които заедно се включиха в Националния поход „По стъпките на Ботевата чета“.  Тогава Цветанов и младежите се видяха на 2 юни на връх Околчица, където всъщност бе последната спирка на похода. Именно благодарение на финансовата помощ на Цветан Цветанов младите хора имаха възможността да преминат по Ботевите стъпки.

„Поздравявам тези момчета и момичета, техните семейства и техните ръководители за всичко, което правят. Щастлив съм, че през последните години имам възможността да подкрепям ученици от всички великотърновски училища, които желаят да се включат в похода. Изключително радостно е да виждам истинската обич и почит, която тези млади хора изпитват към България, към българските герои, към нашата история и традиции“, сподели Цветанов и пред младежите съобщи, че ще продължава с голяма радост да ги подкрепя.

По време на срещата председателят на ПГ на ГЕРБ и учениците от Велико Търново обсъдиха и възможностите за развитие пред младите хора в България, ролята на образованието и държавните инвестиции в него. „По време на всяко свое посещение във Велико Търново виждам как градът се развива. Тези отлични резултати са вследствие от работата на силния екип в Общината, начело с кмета Даниел Панов, и от стабилността в страната“, обясни той. Цветанов, който е и председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, коментира с младите хора и темата за трафика на хора и колко важна е превенцията в борбата срещу това явление.

На срещата присъстваха още зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел. В нейния край учениците зарадваха Цветанов с благодарствено писмо, в което изразяват своята признателност за неговата подкрепа. Благодарствено писмо получи и кметът на Велико Търново Даниел Панов.

< Назад