02.10.2015

Цветан Цветанов: Проф. Димитър Стойков трябва да повтори мандата си, защото успя да стабилизира общината

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен проф. Димитър Стойков трябва да повтори успешния си управленски мандат, защото успя да стабилизира общината. Той го постигна и благодарение на усилията на екипа, който ръководеше. Благодаря на силната администрация и на общинските съветници – част от екипа на ГЕРБ. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на кампанията на ГЕРБ в Плевен. Той благодари на плевенчани за подкрепата към ГЕРБ, довела до връщане на стабилността в страната. „ С днешното стабилно правителство и със силна местна власт ще имаме възможност да се подготвим напълно за новия финансов период. Трябва да гласуваме убедително и за общински съветници, които подкрепят успешните кметове на ГЕРБ и пречат на сформирането на плаващи мнозинства. Когато спечелим тези избори, стабилността ще бъде още по-голяма и ще има много по-голяма перспектива за всички вас. Изберете номер 10 за  проф. Димитър Стойков за десета поредна изборна победа на ГЕРБ!“, каза зам.-председателят на ГЕРБ.

„Преди четири години Плевен излезе от летаргията, благодарение на Вашия глас. Постигнахме го с много усилия през мандата на проф. Стойков. Убедена съм, че той отново ще бъде кмет, защото новият Плевен вече е факт – нов транспорт, обновен площад, детски съоръжения. За да видим още по-видими резултати за Плевен ни е нужен още един силен мандат. ГЕРБ ще има своята поредна победа тук на 25-ти октомври. Защото това е волята на плевенчани, ние Ви вярваме и го правим за Вас, защото заслужаваме тук да останат децата ни“, подчерта председателят на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева. Тя призова плевенчани да подкрепят и референдума за електронно гласуване, който ще се проведе заедно с изборите за местна власт. „По този начин ще подкрепим нашите сънародници да упражнят гласа си по по-лесен и достъпен начин. Те също гласуват за победителите  и най-силните – ПП ГЕРБ“, категорична бе Цачева.

„Когато преди 4 години ни гласувахте доверие, ние запретнахме ръкави и работихме така, че да не загубим нито един ден – резултатите са налице“, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен проф. Димитър Стойков. Той изброи само част от видимите резултати в община Плевен – нов площад, ново депо за отпадъци, нови игрища, нови детски площадки. „Над 100 млн. са усвоени по европейски програми. Открихме над 2100 работни места по европейски програми. По време на първото правителство на Бойко Борисов построихме първата детска градина в Плевен от 25 години насам. Ще продължим. Започнали сме спортна зала на стойност 11 млн. лева., ще я достроим. Целим да открием още най-малко 2000 работни места, което е постижима цел.  Имаме готовност за нови 47 проекти“, обясни проф. Стойков. Той призова плевенчани този път да гласуват за такъв състав на Общинския съвет, който да не извива ръцете на кмета. „Когато имаме листа от поне 21 общински съветници, в което съм сигурен, много по-лесно ще носим цялата отговорност. Когато местната и централна власт имат една обща цел, Плевен ще влезе в орбитата на успелите градове“, категоричен бе кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен.

 

< Назад