16.09.2017

Цветан Цветанов откри ремонтираната сграда на читалището в село Цани Гинчево

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов посети с. Цани Гинчево, община Никола Козлево. Той бе придружаван от областния координатор на ГЕРБ и кмет на Шумен Любомир Христов, народните представители от ГЕРБ д-р Румен Генов и Димитър Александров и кмета на община Никола Козлево Ешреф Реджеб.

Те бяха посрещнати по стар български обичай с топла питка и шарена сол. На официална церемония Цветан Цветанов откри ремонтираната сграда на читалище „Просвета 1963 г.“ и представи кандидата на ГЕРБ за кмет на с. Цани Гинчево. "Когато преди две години застанахме пред вас заедно с Ешреф Реджеб и Любо Христов ви обещахме прозрачност и успешни политики, които да допринасят за развитието на община Никола Козлево. Днес това вече е факт. Имам възможността да открия ремонтираната сграда на читалището, която повече от 50 години след като е построена не е ремонтирана", каза Цветанов.

Той съобщи и още една добра новина за региона. "След активната работа на кмета на общината и доброто взаимодействие с правителството, предстои изграждането на републиканскя път Никола Козлево – Нови пазар. Това са видимите резултати, но за да продължи възходящото развитие на Цани Гинчево, на 8 октомври предстои да бъде направен важен избор. Аз смятам, че нашият кандидат Павел Динков е един всеотдаен, добър и честен човек, който цял живот се е трудил, за да изкарва прехраната си и е способен да надгради и развие вече започнатото. Призовавам ви да го подкрепим, за да продължим заедно развитието на селото“, заяви още Цветан Цветнов пред жителите на Цани Гинчево.

< Назад