04.10.2015

Цветан Цветанов: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Разлог инж. Красимир Герчев е един от най-успешните кметове в България

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Разлог инж. Красимир Герчев е един от най-успешните кметове в България. Той натрупа много опит – даде възможност за реален диалог с хората, за разговор с бизнеса. Работи много активно по проекти от европейските програми, за да достига  европейската солидарност и до Разлог. Винаги, когато има казус за решаване, в който държавата трябва да помогне на Разлог, инж. Герчев не се колебае да разговаря с мен, с премиера или с министрите. Прави го, защото е поел отговорност към съгражданите си. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов време на официалното предизборно събитие в село Баня. Той заяви, че е впечатляващо, когато за кмет на малко населено място като село Баня, се издига млад човек като кандидата на ГЕРБ Иван Добрев. По думите му, това е много силен знак. „На 25-ти октомври ГЕРБ трябва да продължи започнатото в община Разлог. Ще Ви отнеме не повече от 3 минути да гласувате с номер 3 в бюлетината за кандидата на ГЕРБ за кмет на Разлог инж. Красимир Герчев, за кандидата на ГЕРБ за кмет на село Баня Иван Добрев и за общинските съветници от ГЕРБ“, подчерта Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че най-важното е да се запази стабилността, която има сегашното правителство. „Благодаря Ви за подкрепата на последните парламентарни избори. Днес най-голямото предизвикателство за България е да започне усвояването на средства по оперативните програми – това са 32 млрд. лева, които трябва да бъдат вложени в реални политики и да достигнат и до малките населени места. Администрацията на инж. Красимир Герчев има доказан капацитет, затова ще победим още на първи тур в община Разлог“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Красимир Герчев благодари на правителството, че е подкрепило важни проекти в село Баня, благодарение на което селото е привлякло нови инвестиции и туристи. „Всяко ново работно място, което откриваме в община Разлог, е важно за нас. Подготвили сме нови проекти, за чието изпълнение имаме готовност. Знаем какви са проблемите и как да ги решим. Винаги сме получавали подкрепата на правителството на Бойко Борисов – сигурен съм, че заедно ще превърнем село Баня и община Разлог в още по-добро място за живеене“, каза Герчев.

< Назад