23.10.2015

Цветан Цветанов: ГЕРБ не прави кампания 30 дни, а работи 4 години и показва видимите резултати

ГЕРБ не прави кампания 30 дни, а работи 4 години и показва видимите резултати. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на закриването на предизборната кампания в Античния театър в Пловдив. По думите на Цветанов, закриването на кампанията в Пловдив е традиция, при която ГЕРБ винаги побеждава. „Ще спечелим тези избори и това ще бъде 10-та поредна изборна победа на ГЕРБ. Това е благодарение на всички тези над един милион българи, които на всички избори дават гласа си за ГЕРБ“, подчерта Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ посочи, че всички кметове от ГЕРБ, които приключват мандатите си, показват видими резултати от своята работа. „Иван Тотев е човекът, който знае, човекът който може и го доказа в 4-годишния си мандат. Кандидатите за общински съветници и районни кметове са силният отбор на ГЕРБ за Пловдив. Те имат опита и ще продължат започнатото от Тотев и неговия екип. Пловдив е демократичен град, Пловдив има своите избиратели, които избират, без да позволят някой друг да определя тяхната съдба. Гражданите на Пловдив са работодателите, които назначават техните избраници“, категоричен бе Цветан Цветанов. По думите му, срещу ГЕРБ в града стоят корпоративни интереси, чиято цел е да подобрят собственото си бъдеще, но не и бъдещето на пловдивчани.

„Министър-председателят Бойко Борисов и ГЕРБ са гаранцията за успеха и инвестициите в Пловдив. Пловдив стана културна столица на Европа и това е заслуга на Иван Тотев и неговия екип. Заедно с парламентарната група на ГЕРБ и премиера Борисов ще продължим да подкрепяме всички инфраструктурни проекти тук. В Пловдив засилихме връзката между местната и изпълнителната власт, между местната власт и парламента, но и между местната власт и европейските институции в Брюксел. По този начин се възползвахме от европейската солидарност. Това не можеше да бъде постигнато от БСП, защото при тях бяха спрени всички еврофондове“, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ. Цветанов припомни, че БСП и тяхното момче Орешарски, отдалечиха България от Европейския път. „ГЕРБ ще спечели убедително на много места, защото сме отговорни и знаем какво говорим. Ние знаем колко важна е достъпността до местната власт за бизнеса и за гражданите“, подчерта Цветан Цветанов. Той призова пловдивчани да отделят 3 минути в неделя, за да гласуват с 3 тройки - 3-ти номер за Тотев, 3-ти номер за общински съветници и 3-ти номер за районни кметове.

 

„Преди 4 години поехме ангажименти към пловдивчани, които бяха нашето искрено желание да направим Пловдив по-добро място на живот, да направим така, че за Пловдив да се говори с уважение, Пловдив да бъде във фокуса на всички инвеститори и на всички хора, които искат да живеят добре в България. Поехме ангажимент да направим всичко това и сега 4 години по-късно виждаме, че нашите желания се превърнаха в реални резултати. Пловдив е един град, за който се говори с уважение, и който е на челните места във всички класации. Наградите и отличията за града ни се превърнаха в ежедневие. Пловдив е културна столица на Европа“, заяви кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Иван Тотев. По думите му, днес той и неговият екип отново искат доверието на гражданите, за да продължат започнатото. „Да продължим да градим Пловдив. Да градим проекти като спортната зала, всички булеварди и улици, които се направиха. Имаме увереност, че можем да направим така, че другите градове да се сравняват с Пловдив. Имаме подкрепа на цялата партия ГЕРБ, на премиера Бойко Борисов, на министрите. Имаме опита да постигнем нашите намерения“, каза още досегашният кмет и кандидат за втори мандат в Пловдив Иван Тотев.

< Назад