30.06.2017

Цветан Цветанов: Али Алиев ще бъде кмет на всички жители на община Антоново


Али Алиев ще бъде кмет на всички жители на община Антоново. ГЕРБ е партията, която не противопоставя хората и не ги дели по етнически принцип. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на срещата на кандидата на ГЕРБ за кмет на Антоново Али Алиев с жители на общината. Цветанов заяви, че ГЕРБ е партията, която е достигнала до хората с управлението си. “Имаме успешен областен кмет в лицето на д-р Дарин Димитров, който показа добър модел за управление на Търговище. Нуждаем се от подкрепата на хората тук, за да преобразим облика и на община Антоново. Али е отговорен и честен човек и затова заставаме зад него. Нуждаем се от стабилно правителство и силна местна власт, за да работим за всяко населено място в България. Гласувайте за просперитета на Антоново с номер 3 в бюлетината на 2-ри юли за ГЕРБ и Али Алиев”, призова присъстващите зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов даде за пример община Никола Козлево, където заради доброто местно управление в лицето на кмета от ГЕРБ Ешреф Реджеб в момента се случват чудеса. “Хората имат нужда от честни политици”, категоричен бе председателят на ПГ на ГЕРБ.  Според него победата в Антоново ще бъде знак, че след две години ГЕРБ ще има кметове и в Омуртаг, Опака и Попово.

Цветан Цветанов изтъкна, че в последния месец министър-председателят Бойко Борисов е получил такава международна подкрепа, каквато никой друг премиер не е постигал. “Премиерът Борисов се срещна с Макрон, Меркел и Ердоган. Най-важното за доброто управление е диалогът. Добрите ни отношения с европейските лидери и съседските ни държави са важни за сигурността на България и за справянето с бежанския поток”, заяви той. По думите му, правителството е стабилно и страната ни ще продължи да се възползва от европейската солидарност, което е важно и за развитието на регионите.

“Роден съм и израснал тук. Винаги съм виждал Aнтоново като привлекателно място за живот с благоприятни условия за развитие на бизнеса. Антоново трябва да се раздели с облика на най-бедната общинa в региона. Моята мечта е тук да има ускорено развитие. Имам вижданията и уменията да променя облика на общината”, подчерта кандидатът на ГЕРБ за кмет Али Алиев. Той представи приоритетите си пред жителите на Антоново и ги призова за подкрепа на втори юли с номер три в бюлетината.

< Назад