20.10.2017

Членове на ГЕРБ-Благоевград посетиха Народното събрание по покана на Даниела Савеклиева

Членове на структурата на ГЕРБ в Благоевград посетиха Народното събрание по покана на народния представител и областен координатор на партията за Благоевградска област Даниела Савеклиева.

Гостите разгледаха сградата на парламента и се запознаха с неговата история. В  пленарната зала имаха възможност да проследят работата на народните представители.

На срещата с Даниела Савеклиева членовете на благоевградската партийна организация поставиха редица въпроси, свързани с работата на депутатите в парламентарните комисии, предстоящите законодателни инициативи на ПГ на ГЕРБ и предстоящото българско председателство на Съвета на Европейския съюз.

Сред коментираните теми бе и бъдещият бюджет на страната за 2018 г. Даниела Савеклиева подчерта, че стабилното правителство начело с Бойко Борисов гаратира изпълнение на приоритетите в предизборната програма на партията.  „Резултатите от стабилното управление вече са факт – бележим сериозен икономически растеж, постигаме добри финансови и икономически показатели, което е предпоставка за увеличаване на доходите”, коментира народният представител Даниела Савеклиева.

< Назад