28.10.2016

Цецка Цачева в село Кьосево: Президентът олицетворява единството на нацията по Конституция и по вътрешно убеждение

Президентът трябва да олицетворява единството на нацията – не само по Конституция, но и по вътрешно убеждение.  Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на село Кьосево, община Кърджали. Тя подчерта, че посоката на развитие на България и на всички региони в страната е евроатлантическото партньорство. „За ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов приоритет е осигуряването на сигурност и стабилност за всички български граждани. Ние винаги сме близо до хората“, каза Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент пое ангажимент да положи усилия като президент да бъдат решени проблемите на селото с водоснабдяването и пътищата. „Когато има синхрон между изпълнителната власт, държавните институции и местното управление успехът е постижим“, категорична бе Цецка Цачева.

„ГЕРБ е единствената истинска народна партия, която помага на хората. Прави пътища, прокарва вода и се грижи за нуждите на всички български граждани във всяко населено място в страната“, каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той подчерта, че Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са изключително достойни хора, които са доказали, че не делят българите по етнос и религия. „Благодаря ви, че избрахте Шабан Нуридин за кмет на Кьосево. Той е отворен към проблемите на жителите на селото. Уверен съм, че в най-скоро време ще бъдат задвижени двата проекта за водоснабдяване на Кьосево. На 6-ти ноември отново се нуждаем от доверието ви, за да изберем първата жена президент на България – Цецка Цачева. Тя ще бъде истински обединител на нацията“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ. Той увери присъстващите, че винаги могат да разчитат на депутата от Кърджали Цвета Караянчева. „Цвета е истински локомотив. С каквото се захване се случва“, посочи Цветан Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев заяви, че на 6-ти ноември българските граждани ще направят исторически избор с избора на първата жена президент - Цецка Цачева. „Гласувайте ни доверие с номер 17  в бюлетината, за да гледаме уверено напред и да не се отклоняваме от европейския път на развитие на страната ни. Нямаме нужда от извънредни парламентарни избори. Имаме нужда от президент като Цецка Цачева – тя е подготвена и уравновесена“, каза вицеадмирал Манушев. Той бе категоричен, че най-важен е националният идеал. Според Манушев разногласията между политиците вредят на хората.

Кметът на кърджалийското село Кьосево Шабан Нуридин заяви, че мотото на ГЕРБ е: „Обещано и изпълнено“.

На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ и народен представител от Кърджали Цвета Караянчева и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков.

< Назад