13.09.2022

Бойко Борисов в Сандански: ГЕРБ има най-добрите експерти и може да се справи с кризата

ГЕРБ има най-добрите експерти и може да се справи с кризата, която ни оставиха предишните управляващи. Това каза по време на посещението си в Сандански председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. Той бе посрещнат от над 400 човека в спортната зала на града, която бе реализирана по време на управлението на ГЕРБ.
„За първи път идвам в тази зала в Сандански, мога да ви уверя че сме направили над 50 такива в България „Арена Армеец“ е само една от най-големите. Нови големи зали има в София, Пловдив и Бургас, Ямбол. Тук и плувен басейн ще направим“, добави Борисов. Той коментира и спрялото строителство на АМ Струма. „Когато казваха, че ‚хвърлям“ пари през джипката, ето това са „хвърлените“ пари. За АМ „Струма“ ли са хвърлените пари? Щяхме да сме минали Кресна, а сега най-големите мостове и съоръжения стоят 2 години. Защо хората трябва да пътуват през Кресна 40 минути? Парите ги бяхме оставили. Защото дойдоха двама от Харвард да ни научат. Последният ден Сандов зачеркна целия проект за „Струма“, защото на Киро баща му така казал. Сега, ако на 2 октомври не сме с голям процент разлика, ще изгубим парите за „Струма“, а Кресна никога няма да я има", категоричен беше Бойко Борисов.
Той заяви, че ГЕРБ утре ще представи План за възстановяване след кризата, за да може всеки български гражданин, когато го чете да направи информиран избор. Борисов подчерта, че с конкретни решения партията може да подобри икономическото състояние в страната и да свали цената на горивата, но за това е нужна разлика в резултата на предстоящия вот.
„Когато българите разберат как „промяната“ се облагодетелства от тях, няма да ги класират нито втори, нито трети. А това са милиарди. „Промяната“ иска да ни довърши. Европа и Америка вече знаят за измамата на „промяната“, подчерта председателят на ГЕРБ и добави, че ако предишните управляващи са искали да направят нещо за страната е можело да надградят оставеното от ГЕРБ, но за две години не са успели да реализират нито един свой проект.

< Назад