18.09.2022

Бойко Борисов в Ловеч: ГЕРБ търсим път за единението на нацията, за да излезем от кризата

Днес щяхме да дойдем по АМ Хемус, щеше да е готова, ако ние бяхме на власт, но идиотия може да се извърши само от идиоти да не направиш Хемус, тунелът под Шипка, АМ Черно море. Това са стратегически проекти. Това заяви при посещението си в Ловеч председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.
Той се съгласи с твърденията на служебния регионален министър Иван Шишков, че спирането на АМ „Хемус“ е идиотия. Две години се наслушахме на лъжи, а факт е, че Хемус я няма, каза Борисов и припомни, че всички инфраструктурни проекти, които имат стратегическо значение за развитието на страната са спрени от правителството на Продължаваме промяната.
Бойко Борисов подчерта, че е предупредил за капана, който Асен Василев ще заложи на служебното правителство. „Това, което направиха през тези седем месеца е да поставят всички на колене, продължават да обясняват как не им е стигнало времето“, каза Борисов.
Той бе категоричен, че ГЕРБ ще търси път за съединението на нацията, за да се излезе от кризата. „Народът трябва да бъде единен и всеки политик, който си позволи да разединява народа ще получи шамар от него, категоричен бе Бойко Борисов.
„ГЕРБ сме отговорни и търсим път за единението на нацията, за съединението на силата, за да излезем от кризата. Какво ще постигнем с тази омраза? Народът трябва да бъде единен и всеки политик, който си позволява да разединява народа, трябва да получи шамар от него на изборите", заяви лидерът на ГЕРБ.

 

< Назад