18.10.2018

Българин спечели наградата „Герой на малкия и среден бизнес“ на МСП Европа

„Горда съм да връча наградата „Герой на малкия и среден бизнес“ на българин. От почти 30 години Пламен Русев работи не само за развитието на туризма в Стара Загора и в България, но и е един от най-активните български предприемачи в създаването на благоприятна бизнес среда у нас. Отличието доказва, че с постоянство и предприемаческа находчивост в България може да се постигнат резултати от европейска величина.“ Това заяви бълагрският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел по време на връчването на наградите на МСП Европа на 17 октомври 2018 г. в Брюксел.

 

„Oтличието на Пламен, който е член на Предприемачи ГЕРБ, е признание и за работата на организацията ни, с която работим успешно за стимулиране на българския малък и среден бизнес. Наградата ще донесе допълнителен престиж на бизнеса ни и се надявам да доведе до нови партньорства и възможности.“ Това заяви председателят на ПГЕРБ Валя Чилова.

 

МСП Европа (SME Europe) е най-голямата бизнес организация на малки и средни предприятия в Европа с централа в Брюксел. Създадена през 2012 г., целта ѝ е да бъде гласът на МСП в процеса на изготвяне на европейски политики за бизнеса

 

< Назад