23.10.2019

Ангелкова: Кандидат-кметът на Пирдоп Антоанета Мечкарова е човек, който винаги изпълнява ангажиментите си

Ще работим с вас рамо до рамо, за да изпълним приоритетите си и да направим Пирдоп още по - добро място за живеене. Това заяви областният координатор на ГЕРБ за Софийска област Николина Ангелкова при срещата си с жители на града.

 

Важно е да се работи в екип не само в общината, но и в цялото Средногорие, това може да стане, ако всички кметове в региона гледат в една посока, поясни Ангелкова. Тя добави, че потенциалът за развитие на района е голям и разгръщането му е основната задача в програмата на кандидата на ГЕРБ за кмет на Пирдоп Антоанета Мечкарова. „Тя е доказала, че работи и изпълнява ангажиментите си. Нейният екип е силен както в образованието и културата, така и в много други области“, категорична бе Ангелкова. Тя разясни пред гражданите на Пирдоп, че основните приоритети в програмата на г-жа Мечкарова са свързани с развитие на инфраструктурата, здравеопазването и създаването на добри условия за спорт. Акцент в дейността ѝ ще бъде и рехабилитацията на общинската пътна мрежа, изграждане и обновяване на съществените тротоари настилки и ремонт на четвъртокласните общински пътища. Кандидатът на ГЕРБ ще работи активно за подкрепа и модернизация на Медицински център Пирдоп, за да се осигури висококачествено здравеопазване за местните жители.

 

По време на срещата Николина Ангелкова увери, че кандидатът за кмет и общински съветници на ГЕРБ в Пирдоп имат подкрепата на правителството. „Имаме възможност да вдигнем нивото на града, а това може да стане с ясна цел и приоритети“, каза още областният координатор.

 

Пред съгражданите си Антоанета Мечкарова обеща открит диалог, за да се решават всички проблеми в общината. Тя поема ангажимент и за поставяне на видеонаблюдение в Пирдоп за по-голяма сигурност, както и подобряване на материалната база в училищата и детските градини в града. „Всички, които ме познават, знаят, че моят девиз е работа, работа, работа“, категорична бе тя.

 

На събитието присъства и министърът на образованието Красимир Вълчев, който поясни, че ще бъде оказвана подкрепа на общината, защото там, където местна власт и държава работят заедно, нещата се случват.

 

< Назад