04.07.2020

Андрей Новаков се включва в информационен форум „България и ЕС след кризата“ в Русе

Евродепутатът Андрей Новаков ще посети Област Русе. Заедно с народния представител Пламен Нунев ще се срещнат от 10 часа на 3.07 (петък) с ръководството на локомотивен завод „Експрес Сервиз“, където ще се запознаят с дейността на водещата българска компания за ремонт на локомотиви.

От 11 часа предстои разговор с проектен екип от катедра „Телекомуникации” на Русенски университет „Ангел Кънчев”, както и демонстрация на високотехнологично оборудване, закупено по проекти, финансирани от ЕС.

В 13.30 часа Пламен Нунев и изпълнителният директор на ОЗК Арена Русе ще запознаят Андрей Новаков с предизвикателствата пред залата в условията на Covid – 19.

От 17 до 19 часа в конферентната зала на хотел „Сити Рай“ ще се проведе  Информационен форум „България и ЕС след кризата. Подкрепата от Европа и подготовката за новия програмен период“ с участието на Андрей Новаков и членовете на Клуб „Предприемачи“ към ГЕРБ.

На 4.07 (събота) евродепутатът ще посети населени места в Община Ценово, сред които селата Долна Студена, Джулюница и Новград.

< Назад