01.10.2016

Андрей Новаков от ГЕРБ/ЕНП организира кариерен форум – "Не говори за мечтите си – работи за тях" в Кърджали

Форумът за кариерно развитие и насърчаване на младежката заетост  „Не говори за мечтите си – работи за тях“ ще се проведе на 
1-ви октомври (събота) от 11.30ч.  в „Бизнес инкубатор“, Кърджали.

 

Организираното по инициатива на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков събитие ще бъде открито от министъра на труда и социалната политика Зорница Русинова и от народните представители Цвета Караянчева и Милена Дамянова.

 

По време на форума ще бъдат предложени конкретни решения и практически насоки за увеличаване на заетостта сред младежите от област Кърджали. За целта в събитието ще вземат участие ключови заинтересовани страни - ресорни институции, представители на бизнеса в региона, студенти и университетски преподаватели.

 

По време на събитето младите хора ще се запознаят с новите възможности за развитие, които предоставя Европейския съюз, сред които програми за мобилност, обучение и професионално надграждане.

 

Организирани са и кариерни консултации с големи компании, от които младежите ще могат да получат индивидуален подход, съвет и насоки в това как да изберат своята кариера в България и как да бъдат успешни при кандидатстване за работа.

< Назад