23.05.2019

Андрей Ковачев и Ева Майдел се срещнаха с екипа на голямо предприятие в Пловдив

Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Андрей Ковачев и Ева Майдел се срещнаха в Пловдив с екипа на водещо предприятие за обработка на месо и производство на колбаси.

„Повишаването на доходите и жизнения стандарт, на социалните придобивки и подобряване на градската среда е една от основните ни теми в предизборната кампания. Стандартът на живот обаче не се повишава с решение на някоя партия или госпожа, която на всяка цена иска да спечели изборите, а с работа и икономика. За по-високи заплати е важно да има повече експорт за европейския пазар. Наша голяма цел е да работим така, че младите хора да намерят своята добра перспектива в България, а да не тръгват навън“, заяви Андрей Ковачев. Той допълни, че със своите силни позиции в Европейския парламент ГЕРБ е гарант за европейската солидарност. Като пример посочи, че в подкрепа на българското здравеопазване с европейски средства предстои да бъдат закупени 400 нови линейки и ремонтирани 237 спешни медицински центрове.

„В ГЕРБ знаем, че въпреки добрите резултати и прогнози за икономиката винаги можем да постигаме и още. Всяко евро от европейските средства допринася за повишаването на доходите и стандарта на живот. Българските предприемачи доказват, че Европа е най-доброто място за развитие за техния бизнес“, подчерта Ева Майдел.

„За нас е важно Европа  да достигне до всеки български гражданин. В следващия бюджет на ЕС до 2027 г. защитихме повече пари за България, но те не извират от някакъв извор, нито се появяват от въздуха или с магическа пръчка. Всички евродепутати от ГЕРБ работихме много за това“, категорична е Ева Майдел.

„Колкото и някои да преиначават нещата, чистата истина е, че бизнесът в България тръгна. За да се променят нещата към още по-добро, всички хора трябва да ходят на избори и да гласуват“, смята собственикът на предприятието Константин Гаврилов. В момента той разширява бизнеса, като с частни средства и европейска помощ изгражда нова производствена база върху площ от 7 декара.

Андрей Ковачев и Ева Майдел призоваха на 26 май избирателите да подкрепят с №12 листата на ГЕРБ и СДС, тъй като това ще позволи България да привлече още повече инвестиции и по-бързо да се повиши жизненият стандарт.

На срещата присъстваха народният представител от ГЕРБ - Пловдив инж. Атанас Ташков и ръководителят на партията в пловдивския район „Централен“ и кмет на района Георги Стаменов.

 

< Назад