05.06.2020

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов и Тодор Тодоров от ИК на партията посетиха Добрич, Тервел и Алфатар

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов и членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и областен координатор на партията в Силистра Тодор Тодоров проведоха поредица от срещи в общините Добрич, Тервел и Алфатар.

В Добрич Цветомир Паунов и Тодор Тодоров проведоха работна среща с общинската структура на партията. На разговора също така присъстваха областният координатор на ГЕРБ-Добрич Пламен Манушев и общинският ръководител Красимир Николов. По време на партийното събрание бе направен анализ на дейността на структурата, бяха поставени конкретни цели, както и бяха коментирани въпроси от местен характер.

По-късно в Алфатар представителите на ръководството на ГЕРБ бяха посрещнати от общинския кмет инж. Симеон Симеонов. Бе изразено задоволство от отличната работа на местната структура, благодарение на която през есента Симеон Симеонов спечели убедителна победа на изборите, превръщайки се в първия кмет на ГЕРБ в гр. Тервел.

Подобрената среда за живот и множеството реализирани инфраструктурни проекти бяха пък акцентът на разговора с кмета на община Алфатар и общински ръководител на ГЕРБ Янка Господинова. Тя, Цветомир Паунов и Тодор Тодоров се обединиха около мнението, че добрите резултати до този момент са добра основа за надграждане на постигнатото, защото работата на всяка една местна власт е да гарантира съвременни условия за живот и бизнес в населените места.

 

 

 

 

 

< Назад