07.03.2021

Росен Желязков се срещна в Симитли с общинската структура на ГЕРБ

ГЕРБ не е партия на революцията, партия на реформите, правим еволюционни процеси. Реформите са обществено желание, еволюцията е процес, при който живеейки нормално, усещаме промени. Това заяви в Симитли на среща с общищинската структура водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за Благоевградска област Росен Желязков.
В срещата участваха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областният секретар Даниела Савеклиева, кандидатът за народен представител от Симитли Стефан Апостолов и кметът на общината Апостол Апостолов.
Росен Желязков подчерта, че въпреки тежката ситуация през последната година, когато страната се управляваше в условия на пандемия, държавата успя да помогне на бизнеса, на творците, на семействата в нужда.
Според него усилията през следващия мандат ще са насочени към развитие на икономиката с висока добавена стойност.
„Знаем какви са проблемите, знаем и как да ги решим. През следващите четири години ще насочим фокуса към създаване на подготвени кадри, защото не искаме да сме икономика на евтиния труд. Важно е да съдаваме образовани кадри, които да остават тук”, допълни Росен Желязков.

< Назад