21.09.2014

Даниела Панайотова: С висока избирателна активност можем да се противопоставим на купения и контролирания вот

Само с висока избирателна активност можем да се противопоставим на купения и контролирания вот. Това заяви кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ-Варна и областен координатор на младежката организация на партията Даниела Панайотова на среща с жители на провадийското село Бозвелийско. Коментарът й бе в отговор на изказаното от хората притеснение, че контролираният вот ще запази статуквото в малките населени места, където начело на местната власт са БСП и ДПС. 3 години и няколко месеца управление на ГЕРБ бяха недостатъчно време, за да се случи промяната, споделиха жителите на селото, което е второ по големина в общината, и изказаха подкрепата си за партията и нейния лидер Бойко Борисов.

„Само ГЕРБ може да възстанови доверието на европейските ни партньори и да отблокира еврофондовете, на които разчитат малките населени места”, категорична бе кандидатът за народен представител Ралица Димитрова, която заедно с Даниела Панайотова посети и с. Комарево. „Еврофондовете са инструментът за осигуряване на по-добра инфраструктура и на работни места, които да върнат младите хора в селата”, увери Димитрова.

Кандидат-депутатите разясниха управленската програма на ПП ГЕРБ и отбелязаха, че здравната реформа, която тя предвижда, ще гарантира достъп на Спешна помощ до всяко населено място – проблем, с който се сблъскват и жителите на Комарево.  Хората настояват държавата да осигури още училищни автобуси, за да се улесни транспортът на децата до близките населени места, където учат. 

< Назад