30.09.2016

40 членове и симпатизанти на ГЕРБ в Троян посетиха паламента по покана на народния представител Иван Миховски

40 дами – членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ посетиха днес Народното събрание по покана на народния представител Иван Миховски. В парламента те имаха възможност за разговарят с председателя на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и колегите на Миховски д-р Даниела Дариткова – председател на комисията по здравеопазване, Даниела Савеклиева – зам.-председател на комисията по икономика и туризъм и младия народен представител от Варна Даниела Панайотова.

„Всичко, което правим в ГЕРБ, е за да защитим националния интерес. За нас е важно да говорим истината ежедневно пред хората, за да знаят какви са реалните решения, взимани от политиците. Нашите политически опоненти се опитват да очернят управляващите, без да могат да дадат алтернатива на стабилното правителство на Бойко Борисов. Нашите кампании винаги са били позитивни и предлагаме реално изпълними политики. ГЕРБ предлага решения, които достигат до хората. Всички видяхме каква алтернатива ни предложиха БСП с експеримента „Орешарски“, заяви Цветан Цветанов. Той благодари на всички народни представители, в това число и на Миховски за активността и за това, че дава възможност на много хора да посетят българския парламент и да видят на място как е организирана работата на хората, за които са дали гласа си.

„Познавам проблемите на здравеопазването в планинските райони, защото самата аз съм от такъв район и знам, че проблемът с кадрите е голям. В тази посока трябва да се работи. Проблемът с кадровото обезпечаване се изтъква на дневен ред и на европейски форуми, какъвто проведохме и в България. Макар нашите медицински университети да произвеждат достатъчно и добре образовани кадри, отворените граници, мобилността и възможността да търсят и намират работа извън рамките на България поставят пред нас много сериозни предизвикателства“, каза д-р Дариткова.

„Най-активни в цялата палитра на ГЕРБ са Жени ГЕРБ и Младежи ГЕРБ. И вашето присъствие тук го доказва днес. Като жени и майки ние имаме изострената чувствителност към истинските проблеми на хората. Дали ще бъдат социални, здравни или грижа за децата, или пък други някакви, но ние имаме огромния потенциал да акцентираме върху тях, да ги поставяме на дневен ред и да търсим решенията, а нали това е най-важното. Поздравявам ви за това, че сте много, че сте активни и че единни и борбени“, каза пред гостите от Троян и народния представител Даниела Савеклиева.

„Като членове на ПП ГЕРБ нашата най-голяма сила е, че не се делим и трябва да продължим да бъдем единни. Така постигаме нашите победи и сега ни предстои да постигнем поредната си 11-та победа на президентските избори“, каза един от най-младите народни представители – Даниела Панайотова. Тя се спря на големите външно-политически предизвикателства, пред които е изправена страната ни като председателството на Съвета на Европа. Жените вършат всичко с по-голяма емоция и страст – продължавайте така, ще успеем заедно, призова още Панайотова.

По време на срещата бяха поставени и коментирани много въпроси.

 

< Назад