29.03.2015

13 делегати от Кюстендилска област ще участват във форум на Предприемачи - ГЕРБ

Тринадесет делегати от област Кюстендил ще се включат във форума на Предприемачи - ГЕРБ, който ще се проведе тази неделя в град София. На общото събрание, в което ще вземат участие гербери от цялата страна, ще бъдат направени номинации за ново ръководство на Националния изпълнителен съвет на Предприемачи - ГЕРБ. Старото ръководство, състоящо се от председател и 11- членен състав, ще отчете своята дейност от учредяването си през 2008 г. до момента.

В квотата, определена за Кюстендилска област, участие по право ще вземат областният клубен ръководител - Васил Русаков, областният клубен секретар - Красимир Паунски, както и общинските клубни ръководители. Народният представител Кирил Калфин също ще присъства по право на форума в НДК. В националното събранието на Предприемачите ще се включат още общинските съветници от Дупница - Йордан Йорданов и Димитър Мирчев, организационният секретар на ГЕРБ - Бобов дол - Юлиан Божанов, лидерката на партията в Трекляно - Таня Иванова, делегатите от Кюстендил - Милен Николов и Йордан Петров.

Представители на ГЕРБ от общините Сапарева баня, Бобошево, Рила и Кочериново също ще бъдат част от форума.

Мисията на Предприемачи – ГЕРБ е защита и представяне интересите на малкия и среден бизнес в отношенията му с политическите институции в страната. Като структура към ПП ГЕРБ, Предприемачи - ГЕРБ подчинява своята дейност към постигане на няколко основни цели, сред които: насърчаване на предприемаческия дух, по-добър достъп на предприемачите до европейските средства, гъвкав и отворен трудов пазар, стимулиращ активните и т. н.

< Назад