Ние сме ГЕРБ - с теб сме по-силни.
Оразмеряване на шрифта:

Новини

ГЕРБ-Видин подкрепи регионалното сдружение на диабетиците
18-11-2013


Народният представител от ГЕРБ Владимир Тошев се срещна с членове на сдружение „Дружество на диабетиците” – Видин. В сдружението, което има статут на регионален център, членуват над 350 души от общините Видин, Белоградчик, Кула и Ново село.

Тошев бе посрещнат от заместник-председателя на дружеството, г-жа Лидия Станкова. Тя разказа за богатата дейност, която осъществява дружеството – лекции, консултации и предоставяне на необходимата литература за едно от най-коварните заболявания на съвремието. Г-жа Станкова благодари от името на членовете на сдружението за помощта, която ГЕРБ-Видин оказва на организацията. Областната структура на партията дари средствата, необходими за заплащането на наема на офиса на сдружението от месец май до края на месец декември 2013г. Владимир Тошев изрази своето уважение към служителите в офиса на организацията, които работят там изцяло на доброволен принцип. Народният представител пое ангажимент ГЕРБ-Видин да осигури и средствата, с които да бъде заплатен месечният наем за офиса на сдружението и през настъпващия зимен период – от януари до март 2014г. включително.

Посещението бе по повод Световния ден за борба с диабета, който се отбелязва на 14 ноември, а членовете на сдружението споделиха за ежедневната борба и грижи, които са необходими за хората, страдащи от това заболяване.


 фото-Галерия