Ние сме ГЕРБ - с теб сме по-силни.
Оразмеряване на шрифта:

Събития в твоя град

Област Силистра - град Кайнарджа:

 фото-Галерия
ГЕРБ-Кайнарджа откри своята кампания с концерт
24-09-2011


Над 500 души се събраха през днешния ден /23 септември/ в центъра на силистренското село Кайнарджа, за официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ-Кайнарджа. На церемонията присъстваха кандидатът за кмет от ГЕРБ Любен Сивев, общинският ръководител на партията Димитър Димитров, областният координатор Стефан Господинов, кандидатите за общински съветници, членове и много симпатизанти.

Малко нетрадиционно, но достатъчно емоционално започна тържествената проява - с общоселско хоро. Това бе продиктувано от факта, че в близост имаше сватба. Така присъстващите на откриването на кампанията сватбари спомогнаха за приповдигнатото настроение.

Стефан Господинов пожела на всички присъстващи през следващия месец на предизборна кампания да се доверят и изберат най-добрия кандидат за кмет, както и да знаят, че през следващия 4-годишен мандат, той ще управлява община Кайнарджа.

Кандидатът за кмет Любен Сивев от своя страна си пожела преди всичко здраве. Той напомни на своите съселяни, че те всички го познават и като настоящ кмет на селото, който през изминалите години е работил и е защитавал техните интереси. Той пое ангажимент да продължи да работи за благото на общината, която се оказва е една от малкото, които са без финансов дефицит.

За доброто настоение на присъстващите се погрижиха изпълнителите Ваня Костова и Светлана Трифонова.